Middag

Menu #44

Snacks

(VE) Saltede Sicilianske Pizzuta mandler – 40

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 55

(VE) Surdejs brød med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 55

Surdejs brød, med terrin af gris og charcuterie & rabarber sennep  – 85

 

Drikkevarer

      Negroni – 115

        Gin & Tonic – 115       

Et glas vin – 100

Første flaske vand er på huset, derefter koster hver flaske – 20kr

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165

Håndskåret oksetartar, kul emulsion, agurk, ramsløg – 145

(VE) Salat, spinat, radiser, bergamot, sicilianske mandler – 125

(V) Danske asparges, Bra ost, sylted hyldeblomst, pistacienødder – 135

(V) Nye kartofler, Søtoftes joghurt, løvstikke – 125

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE) Marinara – 125
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 155
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 185
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Hindsholm – 205

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, bændenælder, fermenteret chili, 33 måneder Parmigiano Reggiano

(V) Shrooms – 185

Blå østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, mikrorucula

Mortadella – 205

Mortadella, bøffelmozzarella, hjemmelavet gedeost, nyt hivdløg

Dessert

(V) Mørk chokolademousse – 80 

rabarber, vaffel

 

(V) Semifreddo – 80

Karamelliserede Sicilianske mandler, mascarpone creme, øl karamel

 

 

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personale