Middag

Menu #45

Snacks

(VE) Saltede Sicilianske mandler – 40

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 55

(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 55

 

Drikkevarer

      Negroni – 115

        Gin & Tonic – 115  

         Vermouth Tonic – 115     

       Et glas vin – 100/150

Første flaske vand er på huset, derefter koster hver flaske – 20kr

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165 

Håndskåret oksetartar, 101 måneder Parmigiano Reggiano, blomkål, sylted fyrretræ – 145

(VE) Salatblade, grønkål, agurk, syltede jordbær, croutoner – 125

(V) Linser, pecorino, confiteret fennikel, ramsløg – 145

(V) Artiskokker, brød sovs, hyldeblomst, pistacie – 125

Rib eye, dansk økologisk kød, fries, parmi-mayo – 280

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE) Marinara – 125
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 155
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 185
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Shrooms – 185

Blå østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, mikrorucola

Hindsholm 205

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, 60 måneder Parmigiano Reggiano, brændenælder, hjemmelavet fermenteret chili

Mortadella – 205

Mortadella, bøffelmozzarella, hjemmelavet gedeost, ramsløg

Cotto e brigate – 205

Cotto, Brigate flåeder tomatoer, bøffelmozzarella

 

Dessert

(V)  Marengs – 80 

  chocolademousse, nødder

 

(V) Pannacotta – 80

rabarberkompot, karameliseret boghvede

 

 

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personale