Middag

Menu #42

Snacks

(VE) Saltede Sicilianske Pizzuta mandler – 40

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 55

(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 55

Surdejs focaccia, med terrin af gris og charcuterie & rabarber sennep  – 85

 

Drikkevarer

      Negroni – 115

        Gin & Tonic – 115       

Et glas vin – 100

Første flaske vand er på huset, derefter koster hver flaske – 20kr

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165

Håndskåret oksetartar, trøffel emulsion, jordskokker, hasselnødder – 145

(V) Kål salat, tarocco appelsiner, fennikel, sicilianske mandler – 125

(V) Knoldselleri “risotto”, præserveret ramsløg, pecorino, sort trøffel  – 165

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE) Marinara – 125
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 155
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 185
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Hindsholm – 185

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, rødløg, fermenteret chili, fava-pulver

(V) 3 Oste – 185

Porrer, bøffelmozzarella, Parmesan, blå ost

Speck & Ramsløg – 205

Speck fra Trentino, bøffel mozzarella, præserveret ramsløg

Dessert

(V) TiramiSurt – 80 

surdejsbrød, 80% Mayan Red chokolade