Middag

Menu #33

Snacks

(VE) saltede Sicilianske Pizzuta mandler – 40

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 45

(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 55

Surdejs focaccia med svinerillette og kvædesennep  – 75

 

Drikkevarer

      Negroni – 109

        Gin & Botanical Tonic – 109        

Et glas vin – 100

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 155

Håndskåret oksetartar, kul emulsion, knoldselleri – 135 *  

(V) Braiseret fennikel, bergamotte sauce, hasselnødder fra Piemonte- 105

(V) Allians kartoffler, spidkål, hjemmelavet sourcream, persille – 95

(V) Knoldselleri, ramsløg, hjemmelavet frisk ost, Siciliansk sommer trøffel – 135 *

*tilsæt 5gr sort sommer trøffel fra Sicilien til 85kr

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE) Marinara115
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 145
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 175
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Hindsholm – 185 

Hindholm svinepølse, bøffelmozzarella, ramosløg, Bra tenero

(V) 4 Cheeses – 175 *

Gorgonzola, bøffelmozzarella, porrer, pecorino, Parmigiano reggiano

(V) Shrooms – 175 * 
Østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, micro rucola

*tilsæt 5gr sort sommer trøffel fra Sicilien til 85k

Mortadella – 285 

Hjemmelavet frisk gedeost, bøffel mozzarella, mortadella, sort sommer trøffel

Dessert

(V) 75% mørk chokolade mousse  – 75

marengs, Siciliansk mandelpraline

(V) Mascarpone – 75

mirabelle blommekompot, boghvede, kakao