Middag

Menu #45

Snacks

(VE) Saltede Sicilianske mandler – 40

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 55

(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 55

 

Drikkevarer

      Negroni – 115

        Gin & Tonic – 115  

         Vermouth Tonic – 115

           Spritz – 105     

       Et glas vin – 100/150

Første flaske vand er på huset, derefter koster hver flaske – 20kr

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165 

Håndskåret oksetartar, spinat, radiser, løvstikke – 145

(VE) Salatblade, agurk, syltede rabarber, croutoner – 125

(V) Rossa lunga løg, pecorino, ramsløg, mandare – 125

(V) Asparges, sørt hvidløgssauce, hyldeblomst, frisk urter – 135

Rib eye, dansk økologisk kød, fries, parmi-mayo – 280

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE) Marinara – 125
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 155
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 185
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Shrooms – 185

Blå østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, mikro rucola

Hindsholm 205

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, 30 måneder Parmigiano Reggiano, brændenælder, hjemmelavet fermenteret chili

Mortadella – 205

Mortadella, bøffelmozzarella, hjemmelavet gedeost, Pantelleria kapers 

Asparagus & Pancetta – 205

Asparges, bøffelmozzarella, hjemmelavet ost, pancetta arrotolata

 

Dessert

(V)  Chocolademousse – 80 

 marengs, nødder

 

(V) Pannacotta – 80

rabarberkompot, karameliseret boghvede

 

 

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personale