Middag

Menu #25

Snacks

(VE) saltede Sicilianske mandler – 25

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 35

(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 50

Surdejs focaccia med svine rillette og rabarbersennep  – 65

 

Drikkevarer

      Negroni – 109

        Gin & Botanical Tonic – 109        

Et glas vin – 100

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 135

(V) Squash, forårsløg, hestebønner, yoghurt, oregano – 95

 

Kartofler, creme fraiche, syltede ramsløg, bottarga – 105

(V) Aubergine, Siccagno passata, parmesan, basilikum – 95

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE)Marinara – 105
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 135
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 155
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Hindsholm – 165

Hindsholm grisekødspølse, fermenteret chili, bøffelmozzarella, snithvidløg, pecorino

Pancetta – 175
Hjemmelavet gedeost, hestebønner, bøffelmozzarella, sort pig pancetta

(V) Shrooms – 165
Østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, micro rucola

Dessert

Siciliansk citronsorbet  – 75

sommerbær