(VE) Saltede Sicilianske Tuono mandler – 40
(VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 55
(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55
Negroni – 115
Gin & Tonic – 115
Vermouth Tonic – 115
Et glas vin – 100/150
Første flaske vand er på huset, derefter koster hver flaske – 20kr
Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165
Håndskåret oksetartar, 101 måneder Parmigiano Reggiano, glaskål – 145
(VE) Efterårsblade, citrus, croutoner – 125
Rosenkål, charcuteri, hjemmelavet øst, timian – 125
(V) Knoldselleri “risotto”, Bra tenero øst, sort trøffel, svampe – 145
# Lavet på surdej med antikke kornsorter #
(VE) Marinara – 125
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO
(V) Margherita – 155
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum
Rianata – 185
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano
Hindsholm – 205
Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, porre, fermenteret chili, 33 måneder Parmigiano Reggiano
(V) Shrooms – UDSOLGT
Blå østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, mikrorucola
(V) Wild Mushrooms – 245
vilde svampe, bøffelmozzarella, , 72 måneder Parmigiano Reggiano, sort trøffel
Mortadella – 205
Mortadella, bøffelmozzarella, hjemmelavet gedeost, soltørrede tomater, asparges pulver
(V) Chokolademousse – 80
græskar kompot, kakonibs
(V) Risalamande – 80
konserverede kirsebær, mandler
Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personale