Middag

Menu #45

Snacks

(VE) Saltede Sicilianske Tuono mandler – 40

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 55

(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 55

 

Drikkevarer

      Negroni – 115

        Gin & Tonic – 115  

         Vermouth Tonic – 115     

       Et glas vin – 100/150

Første flaske vand er på huset, derefter koster hver flaske – 20kr

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165 

Håndskåret oksetartar, 101 måneder Parmigiano Reggiano, glaskål – 145

(VE) Efterårsblade, citrus, croutoner – 125

Rosenkål, charcuteri, hjemmelavet øst, timian – 125

(V) Knoldselleri “risotto”, Bra tenero øst, sort trøffel, svampe – 145

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE) Marinara – 125
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 155
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 185
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Hindsholm – 205

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, porre, fermenteret chili, 33 måneder Parmigiano Reggiano

(V) Shrooms – UDSOLGT

Blå østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, mikrorucola

(V) Wild Mushrooms – 245

vilde svampe, bøffelmozzarella, , 72 måneder Parmigiano Reggiano, sort trøffel 

Mortadella – 205

Mortadella, bøffelmozzarella, hjemmelavet gedeost, soltørrede tomater, asparges pulver

Dessert

(V) Chokolademousse – 80 

græskar kompot, kakonibs

 

(V) Risalamande – 80

 konserverede kirsebær, mandler

 

 

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personale