Middag

Menu #26

Snacks

(VE) saltede Sicilianske Pizzuta mandler – 35

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 40

(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 50

Surdejs focaccia med svine rillette og radicchiosennep  – 65

 

Drikkevarer

      Negroni – 109

        Gin & Botanical Tonic – 109        

Et glas vin – 100

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 145

Håndskåret oksetartar, rucola, 24 måneder Parmesan- 135

(V) Hokkaido græskar, brunt smør, efterårsblade, focaccia krummer – 95

(V) Rødbeder, yoghurt, dild, sicilianske mandler – 95

Fyldte savoykålruller, bergamot vin blanc, urter – 105

(V) Radicchio, hjemmelavet frisk ost, rabarber vinaigrette – 95

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE) Marinara – 105
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 135
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 155
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Hindsholm – 165

Hindsholm grisekødspølse, fermenteret chili, bøffelmozzarella, porrer, ricotta

Culaccia – 175
Hjemmelavet gedeost, broccoli, bøffelmozzarella, røget culaccia

(V) Shrooms – 165
Østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, micro rucola

Dessert

(V) Mørk chokolate semifreddo  – 75

rødbedemousse, cacao crumble

 

(V) Pocheret kvede – 75

mascarpone, citroncreme, havre og mandler