Middag

Menu #20

Snacks

(VE) saltede Sicilianske madler – 25

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 35

(V) surdejs focaccia med syrnet smør  – 55

surdejs focaccia med svinerillette og rabarbersennep  – 65

 

Drikkevarer

      Negroni – 109         Gin & Botanical Tonic – 109         Et glas vin – 100

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, syltede sæsonbetingede grøntsager – 125

Håndskåret bøf tartare, fennikel, ramsløg – 135

(V) Saltbagt knoldselleri, Pecorino Sardo, Sicilianske mandler – 95

(V) Hjemmelavet frisk ost, grønkål, hyldeblomster, focaccia krummer – 95

Kålskud, kærnemælk, bergamot, mortadella – 105

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE)Marinara – 105
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 135
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 155
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Hindsholm – 175

Hindsholm grisekødspølse, fermenteret chili, bøffelmozzarella, broccoli, pecorino

Mortadella – 165
Hjemmelavet gedeost, ramsløg , bøffelmozzarella, mortadella

(V) Shrooms – 165
Østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, micro rucola

Dessert

(V) Mascarpone – 75

Sicilianske figner, sablée

(V) Mørk chokolademousse  – 75

hyben, karamelliserede sicilianske mandler