Middag

Menu #38

Snacks

(VE) saltede Sicilianske Pizzuta mandler – 40

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 45

(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 55

Surdejs focaccia, charcuteri terrine, kvæde sennep   – 85

 

Drikkevarer

      Negroni – 109

        Gin & Botanical Tonic – 109        

Et glas vin – 100

Første flaske vand er på huset, ekstra – 20kr

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 155

Håndskåret oksetartar, urte-emulsion, palmekål, radiser – 145*  

(V) Grønne bønner, hjemmelavet frisk ost, brødkummer, tallerkensmækker- 125

Confiterede tomater, mandelpesto, bottarga – 135

(V) Ristede radicchio, Søtofte’s yoghurt, pærer, hasselnødder fra Piemonte – 115

(V) Majs, 24 måneders Parmesan, sort peber, sort trøffel – 135

*tilsæt 5gr sort trøffel fra til 85kr

Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE) Marinara115
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 145
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 175
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Hindsholm – 185*

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, røde kartofler, salvie

(V) Radicchio – 185

Radicchio, bøffelmozzarella, hjemmelavet frisk gedeost, Parmesan, blå ost

Mortadella – 285 

Hjemmelavet frisk gedeost, bøffel mozzarella, mortadella, sort trøffel fra Marche

 

*tilsæt 5gr sort trøffel fra Marche til 85k

 

Dessert

(V) 80% red mayan chokolade – 80

majs, kakaonibs, appelsin

(V) Mascarpone – 80

blommer og citrongræs, hasselnødder fra Piemonte