Frokost #10

12.00 -14.30

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 50

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 60

med svine rillette og radicchiosennep  – 65

Drikkevarer

 Negroni – 109  

      Gin & Botanical Tonic – 109        

Et glas vin – 100

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 135

Håndskåret oksetartar, rucola, 24 måneder Parmesan – 135

(V) Valg af italienske oste, siciliansk honning – 115

(V) Radicchio, hjemmelavet frisk ost, rabarber vinaigrette, sicilianske mandler – 95

Surtsandwich

Mortadella, hjemmelavet friskost, fennikel og radicchio salat- 95   

 (V) Buffalo mozzarella, fennikel og radicchio salat – 95

SurPie

# Meget SURT dej, bagt i en bakke over trækul #

(VE) Siccagno pelato, Sicilianske kapers, oregano – 105

Hjemmelavet frisk ost, coppa di Parma, ramsløg – 105

Dessert

(V) Semifreddo – 75

mascarpone, Jacobsen’s karamel, karamelliserede mandler