Frokost #24

12.00 -14.30 

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70

Drikkevarer

 Negroni – 115  

      Gin & Tonic – 115        

Et glas vin – 100/150

Første flaske vand er på huset, ekstra – 20kr

 

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165

(V) Udvalg af italienske oste, hjemmelavet kompot – 135

Håndskåret oksetartar, 101 måneder parmesan, glaskål – 145

(VE) Efterårblade, citrus, croutoner – 125 

(V) Hokkaido græskar, Søtofte yoghurt, sennepsblade, sesamfrø – 125

Surtsandwich

Mortadella, hjemmelavet frisk ost, årstidens salat – 115   

 (V) Bøffelmozzarella, salat, Sicilianske soltørrede tomater – 115

SurPie

# Unik SURT dej, bagt i kulfade over trækul #

Bøffelmozzarella, porre, fermenteret chili, 33 månader Parmigiano Reggiano – 130

(V) Siccagno pelato, bøffelmozzarella, basilikum – 125

Siccagno passata, ansjospasta, pecorino, oregano – 130

Hjemmelavet frisk ost, coppa, ramsløg – 125

Dessert

(V) Chokolademousse – 80

Græskar kompote, kakaonibs

 

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personal