Frokost #30

12.00 -14.30 

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70

Drikkevarer

 Negroni – 115  

      Gin & Tonic – 115   

Vermouth Tonic – 115

     Prosecco – 100     

Et glas vin – 100/150

Første flaske vand er på huset, ekstra – 20

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165

(V) Udvalg af italienske oste, hjemmelavet kompot – 135

Håndskåret oksetatar, favebønner, ramsløgskapers, røget emulsion – 145

(VE) Salatblade, agurk, fennikel, kålrabi, kimchi-dej med dressing af citrusfrugter – 125 

Surtsandwich

Prosciutto Crudo, hjemmelavet frisk ost, salat – 115   

 (V) Bøffelmozzarella, grillede auberginer, salat – 115

SurPie

# Unik SURT dej, bagt i kulfade over trækul #

(V) Bianca – Bøffelmozzarella, Belana kartoffel, fermenteret chili, 30 måneder Parmigiano Reggiano – 130

(V) Brigate – Siccagno pelato, bøffelmozzarella, basilikum – 125

Alcamo – Siccagno passata, ansjospasta, rødløg, pecorino, oregano – 130

Culatta – Hjemmelavet frisk ost, culatta, ramsløg – 125

Dessert

(V) Mascarpone – 80

friske bær, knuste mandler 

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personal