Frokost #12

12.00 -14.30

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70

med svine rillette og kvædesennep  – 75

Drikkevarer

 Negroni – 109  

      Gin & Botanical Tonic – 109        

Et glas vin – 100

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 155

Håndskåret oksetartar, kul emulsion, knoldselleri – 135

(V) Udvalg af italienske oste, karamelliserede grønne tomater – 125

(V) Allians kartoffler, spidkål, hjemmelavet sourcream, persille – 95

Braiseret fennikel, bergamotte sauce, hasselnødder fra Piemonte – 105

Surtsandwich

Mortadella, hjemmelavet friskost, salat – 95   

 (V) Buffalo mozzarella, salat – 95

SurPie

# Special SURT dej, bagt i en bakke over trækul #

(VE) Siccagno pelato, Sicilianske kapers, oregano – 115

Hjemmelavet friskost, coppa, ramsløg – 115

Dessert

(V) Mørk chokolade semifreddo – 75

marengs, siciliansk mandelpraline