Frokost #24

12.00 -14.30 

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70

Drikkevarer

 Negroni – 115  

      Gin & Tonic – 115        

Et glas vin – 100/150

Første flaske vand er på huset, ekstra – 20

 

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165

(V) Udvalg af italienske oste, hjemmelavet kompot – 135

Håndskåret oksetartar, 101 måneder parmesan, syltet fyrretræ, blomkål – 145

(VE) Salatblade, grønkål, agurk, syltede jordbær, croutoner – 125 

(V) Linser, pecorino, confiteret fennikel, ramsløg – 145

Surtsandwich

Coppa, hjemmelavet frisk ost, salat – 115   

 (V) Bøffelmozzarella, ramsløg, salat – 115

SurPie

# Unik SURT dej, bagt i kulfade over trækul #

(V) Bianca – Bøffelmozzarella, grønkål, fermenteret chili, 60 måneder Parmigiano Reggiano – 130

(V) Brigate – Siccagno pelato, bøffelmozzarella, basilikum – 125

Alcamo – Siccagno passata, ansjospasta, rødløg, pecorino, oregano – 130

Mortadella – Hjemmelavet frisk ost, mortadella, ramsløg – 125

Dessert

(V) Pannacotta – 80

rabarberkompot, karamelliseret boghvede 

 

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personal