Frokost #7

12.00 -14.30

Surdejs focaccia

(V) med syrnet smør – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 60

med svinerillette og rabarbersennep  – 65

Drikkevarer

      Negroni – 109         Gin & Botanical Tonic – 109         Et glas vin – 100

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 125

(V) Valg af oste, siciliansk honning – 115

Håndskåret bøf tartare, fennikel, ramsløg – 135

(V) Kålskud, kærnemælk, bergamot – 95

Surtsandwich

Mortadella, hjemmelavet frisk ost, syltede grøntsager, grønkål – 95   

     (V) Buffalo mozzarella, agurk, syltede grøntsager, grønkål – 95

SurPie

# Meget SURT dej, bagt i en bakke over trækul #

Kommer Snart

Dessert

(V) Mørk chokolademousse  – 75
hyben, karamelliserede sicilianske mandler