Frokost #9

12.00 -14.30

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 50

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 60

med svine rillette og rabarbersennep  – 65

Drikkevarer

 Negroni – 109  

      Gin & Botanical Tonic – 109        

Et glas vin – 100

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 125

(V) Valg af italienske oste, siciliansk honning – 115

Surtsandwich

Mortadella, hjemmelavet friskost, salat, fennikel – 95   

 (V) Buffalo mozzarella, agurk, syltede grøntsager, salat – 95

SurPie

# Meget SURT dej, bagt i en bakke over trækul #

(VE) Siccagno pelato, Sicilianske kapers, oregano – 95

Hjemmelavet frisk ost, sort gris pancetta, ramsløg – 105

 

Dessert

Siciliansk citronsorbet  – 75
sommerbær