12.00 -14.30
(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55
(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70
med svine rillette og kvædesennep – 75
Negroni – 109
Gin & Botanical Tonic – 109
Et glas vin – 100
Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 155
Håndskåret oksetartar, kul emulsion, knoldselleri – 135
(V) Udvalg af italienske oste, karamelliserede grønne tomater – 125
(V) Allians kartoffler, spidkål, hjemmelavet sourcream, persille – 95
Braiseret fennikel, bergamotte sauce, hasselnødder fra Piemonte – 105
Mortadella, hjemmelavet friskost, salat – 95
(V) Buffalo mozzarella, salat – 95
# Special SURT dej, bagt i en bakke over trækul #
(VE) Siccagno pelato, Sicilianske kapers, oregano – 115
Hjemmelavet friskost, coppa, ramsløg – 115
(V) Mørk chokolade semifreddo – 75
marengs, siciliansk mandelpraline