12.00 -14.30
(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55
(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70
Negroni – 115
Gin & Tonic – 115
Et glas vin – 100/150
Første flaske vand er på huset, ekstra – 20
Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165
(V) Udvalg af italienske oste, hjemmelavet kompot – 135
Håndskåret oksetartar, 101 måneder parmesan, syltet fyrretræ, blomkål – 145
(VE) Salatblade, grønkål, agurk, syltede jordbær, croutoner – 125
(V) Linser, pecorino, confiteret fennikel, ramsløg – 145
Coppa, hjemmelavet frisk ost, salat – 115
(V) Bøffelmozzarella, ramsløg, salat – 115
# Unik SURT dej, bagt i kulfade over trækul #
(V) Bianca – Bøffelmozzarella, grønkål, fermenteret chili, 60 måneder Parmigiano Reggiano – 130
(V) Brigate – Siccagno pelato, bøffelmozzarella, basilikum – 125
Alcamo – Siccagno passata, ansjospasta, rødløg, pecorino, oregano – 130
Mortadella – Hjemmelavet frisk ost, mortadella, ramsløg – 125
(V) Pannacotta – 80
rabarberkompot, karamelliseret boghvede
Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personal