Frokost #14

12.00 -14.30

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70

 med charcuteri terrine, kvæde sennep – 85

Drikkevarer

 Negroni – 109  

      Gin & Botanical Tonic – 109        

Et glas vin – 100

Første flaske vand er på huset, ekstra – 20kr

 

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 155

Håndskåret oksetartar, urte emulsion, palmekål, radiser – 145*

(V) Udvalg af italienske oste, karamelliserede grønne tomater – 135

Confiterede tomater, mandelpesto, bottarga – 135

(V) Ristede radicchio, Søtofte yoghurt, pærer, hasselnødder fra Piemonte – 115

Surtsandwich

Mortadella, hjemmelavet friskost, radicchio – 115   

 (V) Buffalo mozzarella, radicchio, confiterede tomater – 115

SurPie

# Special SURT dej, bagt i en bakke over trækul #

(VE) Siccagno pelato, Sicilianske kapers, oregano – 125

Hjemmelavet friskost, coppa, salvie  – 125

Dessert

(V) 80% red mayan chokolade – 80

majs, kakaonibs, appelsin