Frokost #16

12.00 -14.30 

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70

med terrin af gris og charcuterie & rabarber sennep – 85

Drikkevarer

 Negroni – 115  

      Gin & Tonic – 115        

Et glas vin – 100

Første flaske vand er på huset, ekstra – 20kr

 

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165

(V) Udvalg af italienske oste, hjemmelavet kompot – 135

Håndskåret oksetartar, trøffel emulsion, jordskokker, hasselnødder – 145*

(V) Kål salat, fennikel, tarocco appelsiner, sicilianske mandler – 125

Surtsandwich

Mortadella, hjemmelavet friskost, salat – 115   

 (V) Bøffelmozzarella, salat, syltede grøntsager – 115

SurPie

# Unik SURT dej, bagt i kulfade over trækul #

(VE) Siccagno pelato, Sicilianske kapers, oregano – 125

Hjemmelavet friskost, coppa, ramsløgskapers  – 125

Dessert

(V) TiramiSurt – 80

surdejsbrød, 80% Mayan Red chokolade