Leverandører

Vi er utroligt stolte og taknemmelige for vores samarbejdspartnere og leverandører. De forsyner os med formidable, friske råvarer, og måden, de produceres på, er helt i overensstemmelse med vores værdisæt. Vi værdsætter små gårdproducenter, som er passionerede omkring deres arbejde. Vi tror på, at omsorg og omhyggelighed oversættes direkte til råvarens kvalitet – og hvis tilberedt ordenligt – ind i rettens smagsoplevelse.

MOLINI DEL PONTE

At lave god pizza begynder med skønne korn, som males til ekstraordinær mel, og af den årsag er vi stolte af vores samarbejde med Molini del Ponte. Placeret på Sicilien, producerer Molini del Ponte vidunderlige, antikke typer mel, som males i deres smukke stenmølle.

FUNGA FARM

En af vores lokale landmænd er Funga Farm. Placeret i Nordvest i København, har Funga Farm en original og beundringsværdig tilgang til at gro økologiske svampe.

DEL GRILLO

Udover ekspertise, har vi også taget nogle råvarer med hjemmefra. Del Grillo fra Sicilien forsyner os med velsmagende tomatpassata, vine og olivenolie – og de er økologiske.

KYSØKO

En af naturens venner skal findes på Midtsjælland hos Kysøko. De producerer vidunderlig, økologisk frugt, og er med til at gøre verden til et bedre sted.

STENSBØLGÅRD

Med en idyllisk placering mellem Roskilde Fjord og Isefjord ligger Stensbølgård. De sætter en ære i at have køer, og dyrker utroligt lækre grøntsager.

GRIS LAM & CO

Gris Lam & Co er en af de leverandører, der er helt igennem fantastiske. Deres dyr lever stressfrie liv, og det afspejler sig i kvaliteten i deres økologiske produkter. 

NABOFARM

En vores helt lokale leverandører er Nabofarm. Placeret i København har Nabofarm et vertikalt landbrug, der producerer mikrogrønt, mens de gør alt i deres magt for at forbedre jorden.

HKI OST

En mindre virksomhed med en gigantisk passion for oste, som leveres fra flere steder i Europa til nogle de bedste restauranter. Drevet af nysgerrighed er de med til udvide vores kulinariske horisont.

HINDSHOLM GRISEN

Vores leverandør, Hindsholm Grisen, producerer smukke og velsmagende økologiske svin. Deres grise lever et skønt liv udendørs på det billedskønne Nordfyn.

BIRKEMOSEGAARD

Birkemosegaard er et biodynamisk/økologisk, familieejet landbrug. De er placeret i Sjællands Odde, og har vundet flere priser for deres grøntsagers smag og kvalitet.

COPENHAGEN GOAT MILK

Et spændende partnerskab vi har, er med Copenhagen Goat Milk. De er betagede med gedemælk, og har store planer for at forvandle den til flere lækre delikatesser, end den allerede kommer i.

© SURT 2021

Bag Elefanterne 2
København V, 1799
Tlf: 91808310
info@surtcph.dk
CVR: 40403272