Middag

Menu #45

Snacks

(VE) Saltede Sicilianske mandler – 40

 (VE) Castelvestrano Nocellara oliven – 55

(VE) Surdejs focaccia med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie  – 55

 

Drikkevarer

      Negroni – 115

        Gin & Tonic – 115  

         Vermouth Tonic – 115

           Prosecco – 100     

       Et glas vin – 100/150

Første flaske vand er på huset, derefter koster hver flaske – 20kr

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165 

Håndskåret oksetartar, favebønner, ramsløgskapers, røget emulsion – 145

(VE) Salatblade, agurk, fennikel, kålrabi, Citrusfrugterkimchi-dejsdressing- 125

(V) Ristede peberfrugter, husets friske ost, krydderurter, sorte oliven – 135

(V) Zucchini, pecorino-sauce, mandler, mynte – 135

Rib eye, dansk økologisk kød, fries, parmi-mayo – 295


Pizza

# Lavet på surdej med antikke kornsorter #

(VE) Marinara – 135
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 165
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 195
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Shrooms – 195

Blå østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, mikro rucola

Hindsholm 235

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, 30 måneder Parmigiano Reggiano, Agretti, hjemmelavet fermenteret chili

Belana kartofler & 3 Oste – 225

bøffelmozzarella, provola, gorgonzola, Belana kartofler

Mortadella – 225

bøffelmozzarella, hjemmelavet frisk ost, mortadella, favebønner

Dessert

(V)  Chocolademousse – 80 

rabarber, kakaonibs

 

(V) Mascarpone – 80

friske bær, knuste mandler

 

 

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personale