12.00 -14.30
(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55
(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70
Negroni – 115
Gin & Tonic – 115
Vermouth Tonic – 115
Prosecco – 100
Et glas vin – 100/150
Første flaske vand er på huset, ekstra – 20
Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165
(V) Udvalg af italienske oste, hjemmelavet kompot – 135
Håndskåret oksetatar, favebønner, ramsløgskapers, røget emulsion – 145
(VE) Salatblade, agurk, fennikel, kålrabi, kimchi-dej med dressing af citrusfrugter – 125
Prosciutto Crudo, hjemmelavet frisk ost, salat – 115
(V) Bøffelmozzarella, grillede auberginer, salat – 115
# Unik SURT dej, bagt i kulfade over trækul #
(V) Bianca – Bøffelmozzarella, Belana kartoffel, fermenteret chili, 30 måneder Parmigiano Reggiano – 130
(V) Brigate – Siccagno pelato, bøffelmozzarella, basilikum – 125
Alcamo – Siccagno passata, ansjospasta, rødløg, pecorino, oregano – 130
Culatta – Hjemmelavet frisk ost, culatta, ramsløg – 125
(V) Mascarpone – 80
friske bær, knuste mandler
Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personal