Takeaway #15

16.30 – 21.00

Surdejs focaccia

med syrnet smør – 35

med Sicilianske Nocellare oliven – 55

med svinerillette og rabarbersennep  – 65

Retter

Salame classico og Coppa di Parma med syltede sæsongrøntsager – 110

Håndskåret bøf tartare, 24 måneder Parmigiano Reggiano, ramsløg – 125

(VE) Sæsonbestemt salat, bergamot, sicilianske mandler – 85

(V) Sicilianske kikærter, hjemmelavet frisk ost, ristet focaccia, fennikel – 95

Pizza

Lavet på surdej med antikke kornsorter

(VE)Marinara – 105
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 135
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Rianata – 150
Siccagno tomatsauce, ansjoser, rødløg, pecorino, oregano

Hindsholm – 160

Hindsholm grisekødspølse, bøffelmozzarella, ramsløg, pecorino

Lardo – 165
Parma sort svinefedt, fermenteret chili, bøffelmozzarella, kål

(V) Svampe – 145
Østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, micro rucola

Og..

Surtsandwich – 95
Mortadella, frisk ost, syltede agurker og kål

(V) Mørk chokolademousse  – 70
med kvædekompot, karamelliserede sicilianske mandler

© SURT 2021

Bag Elefanterne 2
København V, 1799
Telefon: +4591808310
info@surtcph.dk
CVR: 40403272