Take-away #24

16.30 indtil udsolgt

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70

med charcuterie terrine, kvæde sennep  – 85

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 155

Håndskåret oksetartar, urte-emulsion, palmekål, radiser – 145 *  

(V) Grønne bønner, hjemmelavet frisk ost, brødkummer, tallerkensmækker – 125

(V) Ristede radicchio, Søtofte’s yoghurt, pærer, hasselnødder fra Piemonte – 115

Pizza

Lavet på surdej med antikke kornsorter

(VE) Marinara – 115
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 145
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Hindsholm – 185*

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, røde kartofler, salvie

(V) Radicchio – 185

Radicchio, bøffelmozzarella, hjemmelavet frisk gedeost, Parmesan, blå ost

 

Dessert

(V) 80% red mayan chokolade – 80

majs, kakaonibs, appelsin

© SURT 2021

Bag Elefanterne 2
København V, 1799
Telefon: +4591808310
info@surtcph.dk
CVR: 40403272