Take-away #16

16.30 – 21.00

Surdejs focaccia

(V) med syrnet smør – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 60

med svinerillette og rabarbersennep  – 65

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 125

Håndskåret bøf tartare, fennikel, ramsløg – 135

(V) Hjemmelavet frisk ost, grønkål, hyldeblomster, focaccia krummer – 95

Kålskud, kærnemælk, bergamot, mortadella – 105

Pizza

Lavet på surdej med antikke kornsorter

(VE)Marinara – 105
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 135
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Hindsholm – 175

Hindsholm grisekødspølse, bøffelmozzarella, ramsløg, pecorino

(V) Shrooms – 155
Østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, micro rukola

Dessert

(V) Mørk chokolademousse  – 75
hyben, karamelliserede sicilianske mandler

 

© SURT 2021

Bag Elefanterne 2
København V, 1799
Telefon: +4591808310
info@surtcph.dk
CVR: 40403272