Take-away #18

16.30 – 21.00

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 50

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 60

med svinerillette og rabarbersennep  – 65

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 135

Kartofler, creme fraiche, syltede ramsløg, bottarga – 105

(V) Squash, forårsløg, hestebønner, yoghurt, oregano – 95

 

Pizza

Lavet på surdej med antikke kornsorter

(VE) Marinara – 105
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 135
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Hindsholm 165

Hindsholm grisekødspølse, fermenteret chili, bøffelmozzarella, snithvidløg, pecorino

(V) Shrooms – 165
Østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, micro rukola

© SURT 2021

Bag Elefanterne 2
København V, 1799
Telefon: +4591808310
info@surtcph.dk
CVR: 40403272