Take-away #29

16.30 indtil udsolgt

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 55

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165 (med brød – 190)

Håndskåret oksetartar, 33 måneder parmesan emulsion, agurker, tallerkensmækker – 145 

(VE) Efterårsblade, kålrabi, hyldeblomst vinaigrette, croutoner – 125

Hokkaido græskar, Søtofte yoghurt, sennesblade, sesamfrø – 125

Pizza

Lavet på surdej med antikke kornsorter

(VE) Marinara – 125
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 155
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Hindsholm – 205

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, porre, fermenteret chili, 33 måneder Parmigiano Reggiano

(V) Shrooms– 185

Blå østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, mikrorucola

Dessert

(V) Mørk chokolademousse – 80

kirsebær, kakaonibs

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personale

 SURT ØL #2 øko 44 cl – 65 

© SURT 2021

Bag Elefanterne 2
København V, 1799
Telefon: +4591808310
info@surtcph.dk
CVR: 40403272