Take-away #22

16.30 indtil udsolgt

Surdejs focaccia

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 70

med svinerillette og kvædesennep  – 75

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 155

Håndskåret oksetartar, kul emulsion, knoldselleri – 135 

(V) Allians kartoffler, spidkål, hjemmelavet sour cream, persille  – 95

 (V) Braiseret fennikel, bergamotte sauce, hasselnødder fra Piemonte – 105 

 

Pizza

Lavet på surdej med antikke kornsorter

(VE) Marinara115
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 145
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Hindsholm – 185 

Hindsholm svinepølse, bøffelmozzarella, ramsløg, Bra tenero

(V) Shrooms – 175 
Østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, micro rukola

Dessert

(V) 75% mørk chokolade mousse – 75

marengs, siciliansk mandelpraline

© SURT 2021

Bag Elefanterne 2
København V, 1799
Telefon: +4591808310
info@surtcph.dk
CVR: 40403272