Take-away #29

16.30 indtil udsolgt

Surdejs brød

(VE) med Siciliansk ekstra jomfru olivenolie – 55

(VE) med Sicilianske Nocellara oliven – 75

med terrine af gris og charcuterie & rabarber sennep  – 85

Retter

Udvalg af italiensk charcuteri, sæsonens syltede grøntsager – 165

Håndskåret oksetartar, kul emulsion, agurk, ramsløg – 145 

(VE) Salat, spinat, radiser, bergamot, sicilianske mandler – 125

(V) Danske asparges, Bra cheese, syltet hyldeblomst, pistacienødder – 155

Pizza

Lavet på surdej med antikke kornsorter

(VE) Marinara – 125
Siccagno tomatsauce, hvidløg, oregano, EVOO

(V) Margherita – 155
Siccagno tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum

Hindsholm – 205

Hindsholm salsiccia, bøffelmozzarella, brændenælder, fermenteret chili, 33 måneder Parmigiano Reggiano

(V) Shrooms– UDSOLGT

Blå østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg, mikrorucula

Dessert

(V) Semifreddo – 80

Karamelliserede Sicilianske mandler, mascarpone creme, øl karamel

 

Ved spørgsmål angående indhold af allergene ingredienser i vores mad/retter, kontakt vores personale

 SURT ØL #2 øko 44 cl – 65 

© SURT 2021

Bag Elefanterne 2
København V, 1799
Telefon: +4591808310
info@surtcph.dk
CVR: 40403272